Overblik over enhedsuafhængighed

Criteos enhedsuafhængighed gør det muligt for Criteo præcist at matche brugere på tværs af flere enheder. Du skal tilføje parameteren Cross-Device i din eksisterende Criteo OneTag, for at få fordel af Criteos enhedsuafhængige teknologi.

Eksempel: Lad os antage, at kunden browser produkter på dit websted på sin mobilenhed. Bruger du Criteos enhedsuafhængighed er det muligt på et senere tidspunkt at vise kunden relevante banners (bannere) på kundens desktop.

Brugerens emailadresse videregives i parameteren til Cross-Device. Alle emailadresser krypteres (med en MD5-algoritme), før de gemmes på Criteos servere, for at gøre beskyttelsen af personhenførbare oplysninger nemmere. Criteo bruger derefter den krypterede værdi til at matche brugerne på tværs af deres enheder.

Personlige data

Criteos kunder bekymrer sig meget om beskyttelsen af brugernes personlige data. Criteo gemmer ikke personlige data og vil aldrig gøre det. Criteo gemmer kun dine kunders krypterede emailadresser på sine servere for at sikre, at vi beskytter kundernes personlige data. Krypteringsprocessen kan ikke tilbageføres, og anonymiteten opretholdes altid.

Criteo indsamler ikke eller behandler personhenførbare data direkte. Criteo bruger i stedet pseudonyme oplysninger til at matche brugere med enhedsuafhængighed.

Criteo bruger MD5-krypteringsmetoden til at kryptere brugernes emailadresser og dermed garantere maksimal beskyttelse. MD5-beskyttelsen af emailadresser danner et entydigt, fast id, som lader Criteo identificere brugere på tværs af forskellige enheder og forskellige kundewebsteder (se ovenfor). Intet kan bruges til at identificere dine kunder. Criteo gemmer aldrig en emailadresse, der ikke er krypteret.
Criteo giver brugerne fuld åbenhed i vores erklæring om beskyttelse af personlige data og løsninger til fravalg. Vi beder endvidere vores partnere om at være åbne om vores tjenester og metoder i deres egen erklæring om beskyttelse af personlige data. Det betyder, at brugerne kan få adgang til oplysninger om vores tjenester på alle trin i deres navigation.