Planlæg en vellykket kampagne

Flere nøglefaktorer medvirker til at forbedre konverteringer og øge din kampagnes succes. Her er fire områder, som skal overvejes.

• Kvaliteten af product feed

Dine banners succes afhænger i stor udstrækning af kvaliteten af dit product feed. Et bredt product feed med produktbilleder af høj kvalitet gør det nemmere at vise kunden det rigtige produkt og give personliggjorte anbefalinger.

Ideelt skal dit feed omfatte alle produkter på din hjemmeside. Husk at markere forbudte og udsolgte varer som ikke anbefalet – eller fjern dem fra dit feed. Vi importerer dit feed dagligt, enten fra en FTP-server eller fra en URL.

Vejledning til specifikation af feed til Criteo indeholder alle oplysninger, som du skal bruge.

• Kreativ

Criteos kampagner består af mange forskellige bannere. Efterhånden som vores Criteo Engine lærer om dine brugere, afgør den hvilket banner, der genererer flest konverteringer for brugeren. Hvis et særligt layout eller format viser sig at være ineffektivt til konvertering, viser vores Engine reklamen mindre hyppigt.

• Kuponsæt

Kuponsættet giver dig mulighed for at fremme salg og specialtilbud. I bund og grund er det en Photoshop-fil, der bruges til at oprette slides, som overlejrer logoområdet på banneret.

Når du har oprettet dine slides med kuponsættet, skal du sende dem til din Account Strategist, som instruerer vores kreative team om at planlægge og udrulle dem Du skal aflevere filen med dit kuponsæt til os mindst tre dage før starten af reklamekampagnen

• Mobil

Sørg for, at alle dine mobile websteder er udstyret med korrekte tags. Visning af reklamer på mobile enheder øger din rækkevidde betydeligt og medvirker til at genere mersalg.

Du bør også aktivere funktionen udvidet browsersupport (Extended Browser Support - EBS), så dine reklamer når iOS-brugere. Criteo viser en meddelelse i sidehoved eller sidefod én gang for at give brugerne mulighed for at fravælge dette, fordi Safari som standard blokerer cookies fra tredjepart. Denne løsning kan generere et betragteligt forøget salg.

Dit Accelerate team kan levere layouts til sidefoden og aktivere EBS allerede i dag!