Hvordan redigerer jeg budværdierne for mine kampagner/kategorier?

Du kan redigere budværdien i både dine kampagner og kategorier på et hvilket som helst tidspunkt. Et bud kan redigeres på tre måder:

1. Manuelt – Klik på budværdien i kategorien eller kampagnen, som skal ændres. Du kan gennemgå og bekræfte din ændringer, før du gemmer dem.
    2. Bulk-redigering – Ud over manuel redigering af kampagner og kategorier kan du eksportere alle dine kampagner og kategorier og redigere dem i dit foretrukne regnearksprogram. Du skal vælge muligheden “Bulk-redigering af bud” for at få adgang til værktøjet “Bulk-redigering”. Derefter kan du kopiere og indsætte hele tabellen i dit foretrukne regnearksprogram og få adgang til din bud, før du foretager eventuelle ændringer i dine kampagner eller kategorier. Når du har afsluttet dine ændringer, kan du sætte cellerne tilbage i værktøjet Avancerede ændringer af bud og gemme ændringerne.

*Vigtigt: Når Accelerate teamet iværksætter budændringen på administrationsportalen, skal du logge ind på den nye platform for at godkende eller afvise ændringen. På samme måde skal du behandle ændringen på samme platform, hvis Accelerate teamet iværksætter ændringen på CPOP. Efter godkendelsen kan du se budændringen på begge platforme.