Hvad er Accelerate?

For ca. en måned siden var din kampagne en del af Criteos nye program Accelerate. Vi kontakter dig, fordi vi gerne vil gennemgå fordelene ved Accelerate, og hvad du og dit team kan forvente at modtage fra os i fremtiden. Din kampagne administreres nu af et team af kontostrateger hos Criteo. Vi står parat til at yde support og give indsigt om din kampagne for at sikre, at vi leverer resultater og succes til din virksomhed.

Som deltager i programmet Accelerate modtager du:

Ugentlig resultatrapport

• Statistikker for de seneste syv dage
  • Opdateret budget
  • Anbefalet CPC baseret på dit resultatmål

Kvartalsvist CPC-indeks baseret på vertikal kampagne

Månedlig kvalitetssikring

• Gennemgang af kvalitet af feed, tags, banners (bannere) osv.
  • Produktoptimeringer

Accelerate hjælpecenter

• Artikler og referencer om Criteo-resultater, produkter og generelle optimeringer

Du kommunikerer bedst med Accelerate teamet ved enten at registrere en anmodning via Hjælpecenteret eller sende en email til accelerate@criteo.com. Du skal angive dit kampagnenavn i emnelinjen. Et medlem af vores team vil kontakte dig.

Vi glæder os til at fortsætte vores partnerskab og bidrage til din kampagnes succes!

Mange tak.
Accelerate teamet