Hvad er Criteos begrænsning af annoncehyppighed og overeksponering?

De fleste leverandører skal fastsætte øvre grænser for hyppighed for at begrænse overeksponering af en given bruger. Vores Engine har imidlertid en indbygget algoritme til beregning af brugertræthed, som forhindrer dette. Det betyder, at vi ikke behøver at fastsætte konkrete øvre grænser.

Da Criteo betaler for al annonceplads på en CPM og sælger på en CPC, er algoritmen til vores fælles fordel. Hvis en bruger ikke er interesseret og ikke klikker på banners (bannere)/vender tilbage til webstedet, taber Criteo penge, hvis vi fortsatte med at vise annoncer.