Hvorfor ser jeg en uoverensstemmelse mellem min attribution og Criteos dashboard?

Criteo bruger en 30 dages attributionsmodel for post-klik-salg og 24 timer for salg efter visning. Annoncører betaler imidlertid kun for klik. Hvis du anvender et sporingssystem, der bruger last-klik-attribution, kan du opleve uoverensstemmelser. Criteos model tager højde for  betydningen, af alle berøringspunkter, som brugeren har under købsbeslutningen, og du betaler derfor kun for klikkene.