Produkter

Facebook RHS

Placeringen af denne Facebook-annonce køres igennem Facebook Ad Exchange (FBX) og vises i højre side på Facebooks desktop. FBX nedlægges med virkning fra 1. november 2016. Du skal benytte dig af DPA for at undgå, at du går glip af annoncepladser på Facebook efter denne dato.

Facebooks nyhedsstrøm

Placeringen af denne Facebook-annonce køres igennem Facebook Ad Exchange (FBX) og vises i nyhedsstrømmen på Facebooks desktop. FBX nedlægges med virkning fra 1. november 2016. Du skal benytte dig af DPA for at undgå, at du går glip af annoncepladser på Facebook efter denne dato.

Facebook-DPA

Criteos dynamiske refokusering forstår forbrugerens købshensigt under hele shoppingturen for at levere relevante annoncer i realtid på Facebook og videre. Facebooks løsning dynamiske produktannoncer (Dynamic Product Ads - DPA) gør det muligt for dig at fokusere på Facebook både på desktoppen og på Facebooks mobilapplikation. .

Instagram

Når du har aktiveret Facebooks DPA, kan du benytte Instagrams nye dynamiske produktannoncer (Dynamic Product Ads), som indeholder et smart layout til flere produkter og opfordrer til engagement.

CRO/COS

Optimering af konverteringsfaktor (Conversion Rate Optimizer - CRO) skal være aktiveret, hvis du har et mål for omkostning pr. kundeemne, så Criteo Engine optimerer til den højeste konverteringsfaktor. Optimering af salgsomkostning (Cost of Sale Optimizer - COS) skal være aktiveret, hvis du har et mål baseret på indtjening for at sikre, at Criteo Engine genererer den højst mulige indtjening.

EOS

Engine-optimerede segmenter (Engine Optimized Segments - EOS) refererer til afvikling af en kampagne i en lavere tragt og en kampagne i en mellemtragt. Vores Engine byder dynamisk på en bruger-efter-bruger basis, så ved kun at afvikle et segment pr. tragt kan vores Engine give det bedste resultat ved at optimere ved hjælp af hele din cookiepulje.

EBS

Safari blokerer cookies fra tredjepart som standard, hvilket resulterer i mistede muligheder i iOS-gruppen. . Udvidet browsersupport (Extended Browser Support- EBS) lader dig få fat i den lukrative iOS-gruppe og generere et mersalg på gennemsnitlig 5 %.

Mellemtragt

Mellemtragten opfanger mistede kunder ved at udvide vinduet til fokusering fra 30 dage og op til 400 dage. Vores omkostning-pr. klik-model betyder, at du kun betaler for de brugere, som vi kan lede tilbage til webstedet.