Hvad udgør et product feed af god kvalitet?

Dit product feed er en fil, der indeholder det samlede katalog af produktoplysninger fra dit websted. Vi bruger dette til at vise dine produktoplysninger i banners (bannere).

Dine banners (banneres) succes afhænger i stor udstrækning af kvaliteten af dit product feed. Et bredt product feed med produktbilleder af høj kvalitet gør det nemmere at vise kunden det rigtige produkt og give personliggjorte anbefalinger.

Ideelt skal dit feed omfatte alle varer på dit websted. Husk at markere forbudte og udsolgte varer for at undgå anbefalinger – eller fjern dem fra dit feed.

Vi importerer dit feed dagligt, enten fra en FTP-server eller fra en URL.

Et produkt sortlistes hvis:

• Nøgleord er sortlistet
  • Produkt-id er sortlistet
  • Kategori-id er sortlistet

Et produkt kan ikke anbefales hvis:

• Feltet til Kan anbefales i feed er 0 eller falsk
  • Det er fjernet fra feed

Et produkt er udsolgt hvis

• Feltet På lager i feed er 0 eller falsk

Et produkt kan vises hvis:

• Alle obligatoriske parametre er i orden (id, navn, url til produkt og billede)
  • Produktet ikke er sortlistet
  • Produktet er på lager
  • Produktet kan anbefales

Kontakt accelerate@criteo.com, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have din oversigtsrapport om kvaliteten af dit feed.