Hvordan fungerer Criteos bud?

Criteos system byder dynamisk og intelligent på brugere baseret på deres forudsete værdi. Når dit bud er konfigureret til et bestemt niveau (fx USD 0,65), betyder det, at gennemsnittet af dine bud vil være USD 0,65). Optimeringsprogrammet til Engine giver os imidlertid mulighed for at bedømme alle brugere baseret på sandsynligheden for, at de konverterer. Vi kan byde mere konkurrencedygtigt for sådanne brugere, og det giver os mulighed for at skalere vores kampagner. Vores system bedømmer værdien af alle annoncer, og vi optimerer den forudsete COS/CR. Optimeringen fungerer uanset enhed, da vi evaluerer alle potentielle kunder på brugerbasis.

Hvis vi fx mener, at det er mere sandsynligt, at Jens konverterer med en stor ordreværdi end Marie, byder vi mere aggressivt for Jens. Jens' bud kan være USD 0,70, men Maries bud ville være USD 0,60. Det giver et bud med et gennemsnit på USD 0,65.