Overzicht van Criteo Cross Device

Criteo's Cross Device stelt Criteo in staat om meerdere devices nauwkeurig aan eenzelfde bezoeker te koppelen Om te profiteren van de technologie van Criteo’s Cross Device functie, dient u de parameter van de Cross Device feature toe te voegen aan uw bestaande Criteo OneTag.

Voorbeeld: laten we ervan uitgaan dat uw klant producten op uw website doorbladert via zijn mobiele toestel. Met behulp van Criteo’s Cross Device, kunnen we deze bezoeker nadien ook via zijn/haar desktop benaderen met persoonlijke banners.

Het email adres van de gebruiker wordt doorgegeven in de bijkomende Cross Device parameter in de Criteo OneTag. Om de beveiliging van Persoonlijk Identificeerbare Informatie (PII) te vergemakkelijken, zullen alle email adressen worden gehast (met behulp van een MD5-algoritme) voordat ze op Criteo's servers worden opgeslagen. Criteo zal dan de hashwaarden gebruiken om bezoekers over verschillende apparaten heen te koppelen

Privacy

De bescherming van de privacy van een bezoeker is een belangrijk punt voor Criteo's klanten. Criteo zal nooit persoonlijke gegevens opslaan. Om ervoor te zorgen dat wij de privacy van uw klanten beschermen, bewaart Criteo alleen de gecodeerde email adressen van uw klanten op zijn servers. Het hashing proces kan niet omgedraaid worden, waarbij anonimiteit te allen tijde behouden blijft.

Criteo zal nooit eventuele Persoonlijk Identificeerbare Informatie (PII) verzamelen, noch verwerken. In plaats daarvan gebruikt Criteo "pseudo-anonieme" informatie om toestelen via onze Cross Device functie te koppelen.

Om maximale bescherming te waarborgen, gebruikt Criteo de MD5 hash methode om de email adressen van de bezoeker te coderen. MD5 email hashing creëert een unieke code waarmee Criteo de gebruikers over de verschillende devices en websites kan koppelen. Hierbij kan niets gebruikt worden om uw klanten te identificeren (zie hierboven). Criteo zal nooit een ongehashd email adres opslaan.
Criteo biedt gebruikers volledige transparantie door ons privacybeleid en opt-out mogelijkheden. Daarnaast vragen wij onze partners om transparant te zijn over onze diensten en methoden in hun eigen privacybeleid. Dit betekent dat gebruikers in alle stadia van hun navigatie toegang hebben tot informatie over onze diensten en op elk gewenst moment onze diensten kunnen afmelden.