Wat is de Criteo Coupon Kit?

De Criteo kortingsbon biedt een geweldige manier om verkoopevenementen en speciale of seizoensgebonden aanbiedingen te promoten.

Uw interne creatieve team kan uw promotionele boodschap en ontwerp aanpassen, vervolgens stelt de kit ons in staat uw aanbieding eenvoudig op de logozone of de volledige ruimte in de banner – snelheidsproductie te plaatsen.

Bekijk voorbeelden van onze kortingsbon in onze creatieve etalage.

Hoe kunt u uw promotie maken:

1. Elk formaat (300x250, 160x600 enz.) heeft een veld met als tekst "Typ hier uw tekst voor frame 1." Hier typt u uw promotiebericht in – bijv. 25% korting op alles! Vertel uw ontwerper: de velden niet samen te voegen en laat alle deeltjes intact of we zullen niet in staat zijn om de bon te implementeren.
  2. Email minstens drie dagen vóór het begin van de promotieperiode, de dia van de fotoshop (in een .psd -bestand) samen met de start- en einddata/tijden (geef de tijdzone op) van de aanbieding.
  3. We zullen de bestanden uploaden en u een demo toesturen ter goedkeuring.

Heeft u meer hulp nodig?

Bekijk deze videohandleiding voor meer informatie: https://vimeo.com/76770565

Wachtwoord: criteoCPNtuto1