Wat is de Criteo Coupon Kit?

Coupon Kit Uitgelegd

Onze Coupon Kit is een goede manier om sales, kortingen en speciale aanbiedingen te promoten - om bezoekers extra aan te zetten tot een conversie.

Hoe werkt het?

In wezen is de Coupon Kit een overlay-dia om de logozone of de volledige ruimte in de banner te overlappen.

Hoe ziet het er uit?

Intern kan u uw ontwerp en boodschap volledig zelf opmaken via Photoshop. Hierdoor heb je dus volledige creatieve vrijheid om de Coupons op te maken naar wens a.d.h.v. onze Coupon Kit.

Bekijk een voorbeeld van onze Coupon Kit  in onze creatieve showcase.

Hoe een overlay-dia te maken

1. Elk formaat (300x250, 160x600 enz.) heeft een laag met als tekst "Typ hier uw tekst voor frame 1". Hier geeft u het promotiebericht mee – bijv. 25% korting op alles!
  1. Wanneer dit voltooid is, verstuurt u het volledige psd-bestand op samen met de start- en einddata/tijden van het aanbod (tijdzone opgeven). Belangrijk: Laat alle segmenten intact zonder lagen samen te voegen, anders zijn wij niet in staat de overlays te implementeren.
  1. We zullen de bestanden uploaden en een demo toesturen ter goedkeuring.
  1. Zodra u de creatie goedkeurt, zullen we de implementatie inplannen.

Heeft u meer hulp nodig?

Bekijk deze videohandleiding voor meer informatie: https://vimeo.com/76770565

Wachtwoord: criteoCPNtuto1

Zorg ervoor dat u het bestand van uw Coupon Kit ten minste drie dagen voor de start van de promotieperiode aan ons afgeeft.