Uw Campagne Instellen Voor Succes

Er zijn verschillende factoren die de conversies en het succes van uw campagne helpen te verbeteren. Hierbij enkele belangrijk succesfactoren voor uw campagne:

• Product feed kwaliteit

Het succes van uw banners is grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van uw product feed. Een uitgebreide product feed met kwalitatief hoogwaardige productafbeeldingen, maakt het makkelijker om het juiste product aan een klant te tonen en gepersonaliseerde aanbevelingen te maken.

Idealiter bevat uw feed alle items op uw site. Vergeet niet verboden en uitverkochte items als "non-recommendable" te markeren. Wij zullen uw feed dagelijks importeren, hetzij via een FTP-server of via een URL.

De Criteo Feed Specification Guide, behandelt alles wat u hierover moet weten in meer detail.

• Creatives

Elke Criteo campagne is opgebouwd uit meerdere banners. Terwijl de Criteo engine leert over uw gebruikers, bepaalt het ook welke creatives het best converterend zijn per gebruiker. Wanneer er blijkt dat een bepaalde lay-out of indeling niet doeltreffend is bij het converteren, zal de advertentie minder vaak getoond worden.

• Coupon Kit

Een Coupon Kit stelt u in staat om tijdelijke acties en speciale aanbiedingen nog beter onder de aandacht te brengen. In weze is het een fotoshop bestand dat gebruikt wordt om overlays te creëren die de logozone in de banner overlappen.

Nadat u uw overlays met behulp van een Coupon Kit hebt gecreëerd, stuurt u ze door naar uw Account Strategist. Hij/zij zal ons creative team aansturen voor het plannen en implementeren van de vernieuwde banners. Zorg ervoor dat u het bestand van uw Coupon Kit ten minste drie dagen voordat u de promotie wenst uit te voeren, aan ons mee geeft.

• Mobile

Zorg ervoor dat al uw mobiele sites correct zijn getagged Wanneer we uw advertenties op mobiele toestellen kunnen weergeven, zal uw bereik sterk worden vergroot. Dit helpt om incrementele sales een flinke boost te geven.

U dient ook de Extended Browser Support (EBS) te activeren, zodat we ook uw gebruikers via iOS kunnen bereiken. Omdat Safari de cookies van derden standaard blokkeert, toont Criteo een eenmalig kop- of voettekstbericht aan uw users om de mogelijkheid te bieden zich uit te kunnen sluiten. Met het inschakelen van EBS kunnen we de online sales sterk verbeteren.

Uw Accelerate Team kan u van beschikbare voettekst stijlen voorzien en EBS vandaag nog activeren!