Hoe onderscheid ik de verschillende campagneniveaus?

Hoe om te navigeren door een campagne en campagnetype

Elk van uw accounts onder het campagnebeheer is geordend op campagnetype en een individuele campagne.

Campagnetypen omvatten:

1. Midden trechtercampagne
  2. Lager trechtercampagne
  3. Campagne voor klant acquisitie

Elk campagnetype geeft het gemiddelde bod, bereik, CTR en eCPM voor alle campagnes van dat type weer. Elk campagnetype verstrekt ook totalen voor doelgroep, bereik, klikken en verkoop.

Door een campagnetype uit te breiden, kunt u campagnes van dat type, samen met het totale en gemiddelde aantal/prices van alle categorieën binnen die groep weergeven.