Criteo Extended Browser Support (EBS)

Mis je iOS gebruikers niet.

Bijna 75% van de mobiele handel in de VS wordt gedreven door iOS-apparaten. Het iOS-publiek biedt een enorme kans voor performance marketeers, maar velen missen deze kans omdat Safari de cookies van derden blokkeert.

Criteo EBS biedt een slimme, eenvoudige oplossing. Met EBS kunt u het lucratieve iOS-publiek betrekken in uw campagne en een gemiddelde stijging van 5% aan online sales genereren. Het IOS-publiek is gemiddeld 1,75x meer lucratief dan ander verkeer.

De cookie blokkering omzeilen

Met EBS kunt u uw bezoekers op iPhone, iPad en desktop bereiken door een eenmalige opt-out kop- of voettekst op uw website te plaatsen. De gebruiker kan ervoor kiezen om Criteo's first-party cookie niet te accepteren, of gewoon door te bladeren om de cookie te accepteren.

Alleen gebruikers die nog geen Criteo cookies hebben, zullen de kop- of voettekst zien en dit wordt slechts één keer per device weergegeven. Gemiddeld zien slechts 5% van uw gebruikers deze kop- of voettekst waarbij het opt-out percentage minder dan 0.2% bedraagt.

Minimale exposure Maximale return

Met slechts 5% van uw bezoekers die deze kop-of voettekst te zien krijgen en een verwachte stijging van 5% in online sales, is EBS een must-have om het maximale uit uw campagne te halen.

Transparantie en controle

EBS biedt transparantie en controle aan uw bezoekers. Met EBS kunt u uw publiek uitbreiden, terwijl u uw bezoekers een duidelijke keuze geeft bij het aanpassen van hun browserervaring.

iOS gebruikers vertegenwoordigen een waardevol – en groeiend – online publiek. Met EBS kunt u deze bezoekers meenemen in uw campagne zonder de gebruikerservaring te verslechten. Veel van onze grootste adverteerders zijn reeds actief op EBS – waarom u nog niet?

Neem nu contact op met uw Accelerate team om EBS vandaag nog in te stellen!