Criteo Extended Browser Support (EBS)

Mis je iOS gebruikers niet.

Bijna 75% van de mobiele handel in de VS wordt gedreven door iOS-apparaten. Het iOS-publiek biedt een enorme kans voor performance marketeers, maar velen missen deze kans omdat Safari de cookies van derden blokkeert.

Criteo EBS biedt een slimme, eenvoudige oplossing. Met EBS kunt u het lucratieve iOS-publiek betrekken in uw campagne en een gemiddelde stijging van 5% aan online sales genereren. Het IOS-publiek is gemiddeld 1,75x meer lucratief dan ander verkeer.

De cookie blokkering omzeilen

Op basis van de positieve erkenning door de gebruikers van hun goedkeuring van de Criteo diensten, stelt EBS specifieke transparantie- en controlemechanismen u in staat om gebruikers op de iPhone, iPad en desktop te bereiken door een eenmalige berichttitel op de kop- of voettekst op uw website te plaatsen. Criteo zal dergelijke gebruikers niet volgen zonder een positieve erkenning van de gebruikers die op elk moment van mening kunnen veranderen en zich verzetten tegen onze diensten via ons privacybeleid of het AdChoice pictogram in al onze advertenties.

Alleen gebruikers die nog geen Criteo identificator hebben, krijgen de kop- of voettekst te zien en worden slechts eenmaal per apparaat weergegeven. Dankzij het Criteo adverteerdersnetwerk zouden de meeste van uw gebruikers onze diensten op de website van een van onze partners al hebben geaccepteerd. Gemiddeld zien slechts 5% van uw gebruikers deze kop- of voettekst waarbij het opt-out percentage minder dan 0,2% bedraagt.

Minimale exposure Maximale return

Dankzij het netwerk van Criteo adverteerders en het feit dat gebruikers Criteo diensten kunnen accepteren via de transparantie- en keuze mechanismen van EBS die op de websites van onze partners worden geïmplementeerd, ziet gemiddeld slechts 5% van uw gebruikers de EBS kop- of voetteksten op uw website en een aandrijving is van een gemiddelde omzet van 5%.

Transparantie en controle

EBS biedt transparantie en controle aan uw bezoekers. Met EBS kunt u uw publiek uitbreiden, terwijl u uw bezoekers een duidelijke keuze geeft bij het aanpassen van hun browserervaring.

iOS gebruikers vertegenwoordigen een waardevol – en groeiend – online publiek. Met EBS kunt u deze bezoekers meenemen in uw campagne zonder de gebruikerservaring te verslechten. Veel van onze grootste adverteerders zijn reeds actief op EBS – waarom u nog niet?

Neem nu contact op met uw Accelerate team om EBS vandaag nog in te stellen!