Hoe kan ik de CPC-waarde voor mijn campagnes/categorieën bewerken?

U kunt de CPC-waarde van uw campagnes en categorieën op elk gegeven moment per direct wijzigen. Er zijn drie manieren om een bod aan te passen:

1. Handmatig– Klik gewoon op de CPC-waarde van de categorie of campagne die u wilt wijzigen binnen het Manage tab in uw Criteo Management Center. U kunt uw wijzigingen beoordelen en valideren voordat u ze opslaat.
    2. Bulk bewerken– Naast het handmatig bewerken van campagnes en categorieën, kunt u al uw campagnes en categorieën exporteren en deze bewerken op uw favoriete spreadsheet software. Om dit te doen, moet u de optie Bulk Edit Bids selecteren en het tabblad Bulk Edit openen. U kunt dan de hele tabel simpelweg kopiëren en plakken naar uw favoriete spreadsheet software en uw CPC-aanpassingen beoordelen voordat u ze effectief doorvoert. Zodra u hiermee klaar bent, kunt u de cellen terugzetten in de Advanced Bid Changes tool en uw wijzigingen opslaan.

*Belangrijk: Wanneer het Accelerate Team een CPC wijziging voorstelt, dien u deze via het Management Center te valideren of af te keuren.