Kan ik bepalen waar waar mijn advertenties worden weergegeven?

Nee. Uw Criteo advertenties worden automatisch geoptimaliseerd om aan de juiste gebruiker op het juiste moment te worden weergegeven. Dit betekent dat advertenties getoond worden aan gebruikers op het moment dat ze een hoge conversie kans hebben - ongeacht welke sites ze bezoeken Echter zijn alle uitgevers van Criteo familievriendelijk, dus uw advertenties worden niet weergegeven op sites die ongepast worden geacht.  Aangezien wij op een CPC-model werken, worden uw advertenties alleen geserveerd op locaties waar de gebruikers een hogere waarschijnlijkheid hebben om te klikken en te converteren. De kosten van niet-geklikte impressies ligt volledig bij ons.