Waarom zie ik een discrepantie tussen mijn eigen attributie en het Criteo dashboard?

Criteo hanteert een 30 dagen post-click attributie model. Hierbij betaal je als klant alleen voor de kliks. Indien u gebruik maakt van een analytics-systeem dat op basis van last-click attributie meet, kunt u een aantal verschillen zien. Criteo's model houdt rekening met de invloed die meerdere raakvlakken hebben op het aankoop proces van een gebruiker. Echter betaal je hier enkel voor de kliks binnen onze campagne.