Waarom zie ik een discrepantie tussen mijn eigen attributie en het Criteo dashboard?

Criteo gebruikt een attributiemodel van 30 dagen voor post-click verkopen en 24 uur voor post-view verkopen, maar adverteerders betalen alleen voor het aantal klikken. Als u werkt met een trackingsysteem dat gebruikmaakt van last-click attributie, is het mogelijk dat u verschillen ziet.

Het model van Criteo houdt rekening met de invloed die meerdere contactpunten hebben op de aankoopbeslissing van een gebruiker. U betaalt daarbij alleen voor het aantal klikken.