Producten

Facebook RHS

Deze Facebook advertentieplaatsing bevindt zich aan de rechterkant van de Facebook desktop lay-out. Vanaf november 2016 vallen deze advertenties onder Facebook DPA en niet langer via een afzonder netwerk (Facebook Ad Exchange). Zorg ervoor dat u Facebook DPA inzet om van deze volledige inventaris gebruik te maken!

Facebook Newsfeed

Deze Facebook advertentieplaatsing wordt vertoond in de nieuwsfeed van de Facebook desktop lay-out. Vanaf november 2016 vallen deze advertenties onder Facebook DPA en niet langer via een afzonder netwerk (Facebook Ad Exchange). Zorg ervoor dat u Facebook DPA inzet om van deze volledige inventaris gebruik te maken!

Facebook DPA

Criteo dynamische retargeting begrijpt de koopintentie van de consument en volgt de volledige customer journey om in real-time, relevante advertenties op Facebook en daarbuiten te dienen. Met de oplossing van Dynamic Product Ads (DPA) van Facebook kunt u zich op alle beschikbare Facebook advertenties richten, zowel via desktop als de Facebook Mobile applicatie.

Instagram

Zodra u Facebook DPA inschakelt, kunt u profiteren van de nieuwe Instagram Dynamic Product Ads die een gestroomlijnde, meervoudige product lay-out biedt en de interactie aanmoedigt.

CRO/COS

De Conversion Rate Optimizer (CRO) focust op de conversiekans van een bezoeker. Dit model dient te worden ingeschakeld als u een CPO target hanteert opdat Criteo het maximale aantal conversies kan realiseren. De Cost of Sale Optimizer (COS) dient ingeschakeld te zijn als u een kosten target % op basis van inkomsten hanteert opdat Criteo de hoogst mogelijke inkomsten nastreeft.

EOS

Engine Optimized Segements (EOS) verwijst naar het uitvoeren van 1 lower-funnel en/of mid-funnel campagne zonder bijkomende opsplitsing. Onze engine biedt dynamisch per gebruiker, dus door slechts één segment per campagne te laten draaien, kan onze engine de beste prestaties leveren door het optimaliseren van uw volledige cookie pool.

EBS

Safari blokkeert standaard cookies van derde partijen wat resulteert in gemiste kansen binnen het iOS publiek. Met de Extended Browser Support(EBS) kunt u deze lucratieve iOS gebruikers heroveren en gemiddeld +5% aan incrementele omzet genereren.

Mid-Funnel

Met de Mid-Funnel richt u zich op nagebleven gebruikers door de retargeting tijdspanne te verruimen van 30 dagen tot 400 dagen. Met ons Cost-per-Click model betaalt u hier nog steeds alleen voor de gebruikers die wij naar de site hebben teruggebracht.