Wat bepaalt een goed product feed kwaliteit?

Uw product feed is een bestand dat de volledige catalogus van productdetails voor uw site bevat. Hieruit halen we alle product informatie om in de banners te tonen.

Het succes van uw banners is grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van uw product feed. Een ruime productfeed met kwalitatief hoogwaardige productafbeeldingen maakt het gemakkelijker om de juiste producten aan uw bezoekers voor te leggen.

Idealiter bevat uw feed alle items op uw site. Vergeet niet om verboden en uitverkochte items als niet-aanbevolen aan te duiden in uw feed.

Wij zullen uw feed dagelijks importeren, hetzij via een FTP-server of via een URL.

Een product is verboden als:

• Het trefwoord ge-blacklist staat
  • De product ID ge-blacklist staat
  • De categorie-ID ge-blacklist staat

Een product is niet aan te bevelen als:

• Het veld "Recommendable" in de feed met 0 of False aangeduid is
  • Een product verwijderd is uit feed

Een product is niet op voorraad als:

• Het veld "In Stock" in de feed met 0 of False aangeduid is

Een product kan worden weergegeven als:

• Alle verplichte parameters in order zijn (ID, naam, producturl, één afbeelding)
  • Het niet ge-blacklist staat
  • Het op voorraad is
  • Het aanbevolen is

Indien u nog vragen heeft of graag een overzicht rapport ontvangt over uw huidige feed kwaliteit, neem dan contact op via acceleratebenelux@criteo.com