Hoe werken de biedingen van Criteo?

De Criteo engine biedt dynamisch en intelligent op gebruikers op basis van de voorspelde waarde. Wanneer uw bod op een bepaald niveau is ingesteld (bijvoorbeeld $ 0,65) betekent dit dat uw biedingen gemiddeld $ 0,65 zullen bedragen. Dit gebeurt niet op willekeurige basis. Onze optimalisatie engine stelt ons in staat om elke bezoeker te beoordelen op basis van hun waarschijnlijkheid om te converteren; We kunnen zo dus meer concurrerend bieden voor de meest interessante bezoekers om zo onze campagnes efficiënt te schalen. Onze engine beoordeelt de waarde van elke impressie en wij optimaliseren naar de voorspelde COS/CR van elke impressie. Deze optimalisatie werkt ongeacht het apparaat, aangezien we elke potentiële klant op een basis van hun uniek gedrag beoordelen.

Bijvoorbeeld, als we denken dat John meer kans op converteren heeft dan Maria, zullen we agressiever voor John bieden. John's bod zou dan bijvoorbeeld €0,70 kunnen zijn en Mary's bod €0,60, wat gemiddeld uitkomt op het bod van $ 0,65.