Cross Device översikt

Criteo Cross Device möjliggör att Criteo korrekt kan matcha användare över ett flertal enheter. För att dra nytta av Criteos Cross Device-teknik måste ni lägga till Cross Device-parametern till er existerande Criteo OneTag.

Exempel: låt oss anta att er kund surfar på er webbplats från sin mobila enhet. Med hjälp av Criteo Cross Device kommer det att vara möjligt att senare visa dessa kundrelevanta banners på användarens stationära enhet.

Användarens emailadress kommer att skickas inom parametern Cross Device. För att underlätta skyddet av Personlig Identifierbar Information (PII) kommer alla emailadresser hashas (med hjälp av en MD5-algoritm) innan de lagras på Criteos servrar. Criteo kommer sedan använda hash-värdet för att matcha användare över alla deras enheter.

Sekretess

Skyddet av användarens integritet är mycket viktigt för Criteos kunder. Criteo lagrar inte, och kommer aldrig att lagra några personuppgifter. För att skydda er kunds integritet kommer Criteo bara att lagra era krypterade e-postadresser på sina servrar. Krypteringsprocessen kan inte reverseras, samtidigt som anonymitet upprätthålls.

Criteo samlar inte in, och bearbetar heller inte någon direkt Personlig Identifierbar Information (PII). Istället använder Criteo "pseudonym"-information för att matcha användare med Cross Device.

För att garantera maximalt skydd använder Criteo MD5-hashing-metoden för att kryptera användarens emailadresser. MD5-emailhashing skapar en unik, beständig identifierare som gör det möjligt för Criteo att identifiera användare över olika enheter och över olika klientwebbplatser (se ovan), varav ingen kan användas för att identifiera era kunder. Criteo lagrar aldrig en unhashed email-adress.
Criteo erbjuder användare komplett transparens via vår sekretesspolicy och bortvalsmöjligheter. Dessutom ber vi våra partners att vara transparenta avseende våra tjänster och metoder i deras egna sekretesspolicy. Det innebär att användare när som helst kan få tillgång till information om våra tjänster i alla led i navigeringen och kan när som helst välja bort våra tjänster.