Förbereda er Campaign för succé

Det finns flera nyckelfaktorer som kommer bidra till att förbättra konverteringarna och öka er kampanjs framgång. Här är fyra områden att tänka på:

• Product feed quality

Era banners framgångar beror till stor del på kvaliteten av ert produkt feed. Ett brett produkt feed med högkvalitativa produktbilder gör det lättare att visa rätt produkt till en person som handlar och ge personifierade rekommendationer.

Idealiskt sett ska er feed inkludera alla objekt på er webbplats. Kom ihåg att ni måste markera förbjudna objekt samt objekt som inte finns i lager som icke-rekommenderbara – eller ta bort dem från ert feed. Vi importerar ert feed dagligen, antingen från en ftp-server eller från en URL.

Criteos Feed-specification guide täcker in allt ni behöver veta i detalj.

• Kreativ

Varje Criteo campaign består av många olika banners. Vartefter Criteo engine lär sig mer om era kunder avgör den vilken typ av kreativitet som driver flest säljkonverteringar för varje användare. Om en specifik layout eller format visar sig vara ineffektivt med låg konvertering kommer motorn att visa denna ad mer sällan.

• Kupong-kit

Kupong-kittet gör så att ni kan marknadsföra försäljning och specialerbjudanden. I huvudsak är det en Photoshop-fil som används för att skapa bilder som täcker logotypen i bannern.

När ni har skapat era bilder genom att använda kupong-kittet, kan de skickas till er Account Strategist, som instruerar vårt kreativa team att schemalägga och distribuera dem. Se till att ni ger oss er kupong-kitfil minst tre dagar innan ni vill att kampanjen ska köras.

• Mobil

Säkerställ att alla era mobila sidor är korrekt taggade. Genom att visa ads på mobila enheter kan ni utöka er räckvidd och hjälpa till att driva på stegvis försäljning.

Ni bör också aktivera Extended Browser Support (EBS) så att era annonser kan nå användare på iOS. Eftersom Safari blockerar cookies från tredje part som standard visar Criteo en engångsrubrik eller sidfot meddelande för att ge användarna möjlighet att välja bort. Denna lösning kan leda till en betydande uppgång i försäljningen.

Ert Accelerate-team kan tillhandahålla tillgängliga sidfots stilar och aktivera EBS idag!