Hur kan jag redigera brudvärdena för mina kampanjer/kategorier?

Ni kan direkt redigera budgivningsvärdet för både era kampanjer och kategorier vid en viss tidpunkt. Det finns tre sätt att redigera ett bud:

1. Manuellt – Klicka enkelt på budgivningsvärdet för den kategori eller kampanj ni vill ändra. Ni kommer att kunna granska och validera era ändringar innan ni sparar.
    2. Bulk edit – Förutom att manuellt redigera kampanjer och kategorier kan ni exportera alla era kampanjer och kategorier och redigera dem på er föredragna kalkylprogramvara. För att göra det måste ni välja alternativet "Bulk edit bids" och komma åt verktyget "Bulk edit". Ni kan sedan helt enkelt kopiera och klistra in hela tabellen till ert föredragna program för redigering av kalkylblad och utvärdera era bud innan ni ändrar era kampanjer eller kategorier. När ni har slutfört era ändringar kan ni klistra tillbaka cellerna till verktyget Avancerade bid changes och spara era ändringar.

*Viktigt: När Accelerate-teamet initierar budgivningsändringar på managementportalen, måste ni logga in på den nya plattformen för att godkänna eller avvisa ändringen. På samma sätt, om Accelerate-teamet initierar förändringen på CPOP, måste ni vidta åtgärder avseende förändringen på samma plattform. När den väl har godkänts kan ni se budgivningsförändringar på båda plattformarna.