Varför  ser  jag  en  avvikelse  mellan min attribution  och  Criteos  verktygsfält?

Criteo  använder  en  attributionsmodell  på 30 dagar  för försäljning efter klick  och 24 timmar för försäljning efter  visning, även om annonsörer endast betalar  för klick. Om ni använder ett spårningssystem  som  använder  attribution för senaste klick, kan  ni komma att  se  avvikelser. Criteos modell tar hänsyn till det  inflytandet  som  flera kontaktpunkter  har på  en användares köpbeslut,  och ni  betalar endast för  klick.