Vad utgör en bra produkt feed?

Er product feed är en fil som innehåller den komplett katalogen med produktinformation för er webbplats. Vi använder denna för att visa era produktdetaljer i banners.

Era banners framångar beror till stor del på kvaliteten hos er product feed. En bred product feed med högkvalitativa produktbilder gör det lättare att visa rätt produkt till en person som handlar och ge personaliserade rekommendationer.

Idealiskt sett ska er feed inkludera alla objekt på er webbplats. Kom ihåg att ni måste markera förbjudna objekt eller objekt som inte finns i lager som icke-rekommenderbara – eller ta bort dem från ert feed.

Vi importerar er feed dagligen, antingen från en ftp-server eller från en URL.

En produkt svartlistas om:

• Nyckelord är svartlistade
  • Product ID svartlistat
  • Kategori-ID svartlistat

En produkt är ej rekommenderbar om:

• Fältet för rekommenderbarhet i feeden är = 0 eller false
  • Borttagen från flödet

En produkt finns inte i lager om:

• I lager-fältet i flödet = 0 eller false

All produkter kan visas om:

• Alla obligatoriska parametrar är OK (ID, namn, produkt-url, en bild)
  • Ej svartlistad
  • I lager
  • Rekommenderbar

Om ni har frågor eller om ni vill få er feed quality översiktsrapport, ta kontakt via accelerate@criteo.com