Hur fungerar Criteos budgivning?

Criteos motor biddar dynamiskt och intelligent på användarna baserat på deras förutspådda värde. Om ert bud är inställt på en viss nivå (till exempel 0,65 USD) betyder det att era bud genomsnittligt kommer att vara 0,65 USD. Motorn optimerar utfallet och tillåter oss att bedöma varje användare baserat på deras sannolikhet att konvertera; vi kan bjuda mer konkurrenskraftigt för dessa användare, vilket gör att vi kan skala våra kampanjer. Vår motor bedömer värdet av varje intryck och vi optimerar till förutsagt COS/CR. Denna optimering fungerar oberoende av enhet eftersom vi utvärderar varje potentiell kund på användarbasis.

Om vi till exempel tror att John mer sannolikt kommer att konvertera med ett stort ordervärde än vad Mary är, kommer vi att bjuda mer aggressivt för John. Johns bud kan vara 0,70 USD medan Marys bud skulle vara 0,60 USD vilket ger medelvärdet på 0,65 USD.